Sider

mandag 20. juli 2009

Vintage bryllupskort

Noen vi kjenner skal straks gifte seg, og vi skal gi en liten oppmerksomhet. Egenprodusert kort er selvfølgelig del av dette.
Benytter samtidig anledningen til å delta i Sukkersötts andre ekstrautfordring for sommeren (se under), samt i en vintage-utfordring på Allsorts challenge blog.

Lift Design Teamet

Velg deg ut et kort fra en av oss i DT som du lar deg inspirere av. Det trenger ikke være et Sukkersött kort, velg et du liker best. Du trenger heller ikke lage en ren lift av et kort, men finn noe du liker og vil bruke på kortet ditt. Husk å linke til kortet du har liftet også så vi vet hvilket det er!

Jeg har valgt et kort laget av Marte, og lagde en egen bryllupsvariant av kortet hennes.
Dette kortet er totalt blottet for stempler - bilde og all tekst kommer fra pc og skriver.




søndag 12. juli 2009

Takkekort på overtid

Fikk ånden over meg og fikk endelig laget et takkekort jeg har tenkt på en stund. Fikk masse utstyr fra noen ukjente mennesker i fjor - gratis via Finn.no. Skulle egentlig bare fått lekegrind, men da jeg først var der for å hente fikk jeg mye fine leker og annet flott utstyr også. Og da skulle det vel egentlig bare mangle at jeg sendte dem en liten oppmerksomhet - og den går i posten i morgen den dag!
Bildet er av minsten i lekegrinden vi fikk - uroen i bakgrunnen er av de mange tingene som fulgte med på lasset.


lørdag 11. juli 2009

Variasjoner over et tema

I går var det juniors siste dag i barnehagen før 4 ukers ferie, benyttet anledningen til å takke de ansatte for at de tar godt vare på prinsen vår.
Lagde godteposer til dem, og ville at alle skulle ha likt men forskjellig («same, same but different»). Alle fikk lik bakgrunn og lik tekst - og blomster og grønt bånd, men blomstene og plassering av båndet varierte veldig. Er nok mer fornøyd med noen enn andre - men slik blir det vel gjerne.






fredag 10. juli 2009

Kort til babyjente

Nok en gang en fødsel blandt dem vi kjenner, og da ble det rosa kort til en meget ung dame!

Kortet er lukket ved hjelp av magneter, det er en veldig enkel og grei løsning.
Med en ramme rundt skriftfeltet ser det straks mer gjennomført ut, synes jeg. Lagde en drodlestrek iblandet enkelte ord som passer for en babyjente.

Lagde «signaturen» på baksiden på samme måte som rammen inni kortet denne gangen.

Jeg liker det best når kortet og pakken matcher. :)

søndag 5. juli 2009

Sommerkort med flip

Sukkersött har utfordringer i sommer også, og den første har tema «Sommer»:
Her tenker vi sol, sand, bølger og solnedgang. Ferie, solkrem, is, blomsterenger og late dager.. alt det herlige som sommeren inneholder. Du kan tolke denne som du vil, men vi vil gjerne se at det oooser sommer av kortet eller kreasjonen din.

Jeg kombinerte denne utfordringen med et bursdagskort til søsteren min, som fylte 38 for n-te gang ... Synes jenta fra PysselPassion er et godt bilde på sommer, der hun holder på hatten.

Så en gang at noen lagde et «flip-kort», prøvde meg frem til jeg fant mål jeg syntes passet. Lagde en mal til dette (se nederst), håper noen får bruk for den.









Du kan selvfølgelig bruke andre mål enn de jeg har oppgitt her (kanskje høyere?) – jeg erfarte imidlertid at det fungerte bra å dele opp bredden i fem enheter (her med 3 cm hver) og så false etter 2 og etter 3 f.v. (her: etter 6 og 9 cm). Stiplet linje er falset, hel linje er kuttet.

Spørsmål? Legg igjen kommentar så skal jeg svare deg. :)

fredag 3. juli 2009

Bryllup igjen

Susanne og Audun skal gifte seg i morgen, og her er kortet de får. Jeg bestemte meg egentlig for å lage et kort som kun gikk i hvitt, men «måtte» bare ha med de to røde rosene. Dette er for øvrig mitt andre bidrag til Sukkersött utfordring nr 46.
Jeg har brukt vanlig fotokartong for det meste, som er preget litt forskjellig. På forsiden (og hjertet på baksiden) har jeg varmembosset med hvitt, og så limt på små halvperler. Panelene inni er preget med hjerteplaten til Fiskars. Teksten er printet på akvarellpapir.
Ettersom Silhouetten min gikk i stykker tidligere i uken er s-en, a-en og hjertet på fremsiden kuttet ut for hånd.
Den ene nålen er fra Panduro, den andre lagde jeg selv.



Bryllupskort - clearcard

Sukkersött utfordring nr 46 lyder:
Sommeren er her og den er høysesong for bryllup. Dermed passer det perfekt med Tema Bryllup for kortene/kreasjonene deres denne gangen.
Her er mitt bidrag - laget på et overheadark. :)