Sider

torsdag 27. mai 2010

Kurskort - kort til eget kurs

Jeg (av alle!!) skal holde et kortkurs for nybegynnere i juni, og har begynt forberedelsene. Kurset skal vare i to timer (+), og jeg har tenkt å fortelle litt om utstyr og teknikker, og så la deltagerne lage to kort hver.
For å gjøre dette enkelt, har jeg laget en skisse som skal brukes, og så lager jeg nå fem forskjellige eksempelkort basert på skissen. Deltakerne kan velge seg to av de fem kortene, som de så skal lage.

Min utfordring nå er å lage disse fem kortene, og passe på at jeg bruker flest mulig teknikker og stæsj for å kunne vise frem hva som er hva og la folk prøve selv.

De fem kortene blir: babykort jente, bursdag, konfirmant gutt, bryllup og invitasjon til sommerfest.

Her er de første to:

BABYKORT JENTE: Her har jeg brukt blomsterpunch, halvperler, bånd og blonde - og så har jeg stemplet på farget papir og klippet ut.


BURSDAGSKORT: På dette kortet har jeg rufset og distresset kantene, brukt stickles, og laget egen blomst. Her er jeg egentlig ikke helt fornøyd, men klarer ikke å se hva jeg kan/må gjøre for å 'løfte' kortet.

Jeg dekorerer bare høyresiden inni disse kortene, og lar baksiden være urørt også. Er man helt fersk som kortlager holder det nok i lange baner å dekorere to av sidene (tror jeg).

Skissen og de siste tre kortene kommer senere - de er under utarbeidelse. :)
Hva synes du - tror du dette kan bli et OK kursopplegg?

4 kommentarer:

 1. Dette blir jo flott, når skal kurset holdes?
  Være med?

  SvarSlett
 2. Synes kortene dine var veldig fine. Er enig i at det er nok å pynte to av sidene når det er nybegynnerkurs. Likte også at du ikke vektlegger så veldig motiver som skal fargelegges. Tror kurset ditt blir flott. :)

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 3. Stiligt! -du kommer til å klare det HELT FINT:))
  -Høres ut som et kjempebra kursopplegg:) -Flotte kort var det, med forskjellige teknikker :)
  Lykke til!
  Klem T

  SvarSlett
 4. Så spennende, Marianne, syns du har lagd noen flotte eksempler her :-)
  Lykke til med kursene, tror du klarer dette helt utmerket, jeg :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!