Sider

torsdag 30. desember 2010

De siste julekortene

Man kan jo ikke planlegge alt på forhånd, og julen ble jo ikke helt som vi trodde i år heller. Denne gangen har det vært mye ettertanke, og vi har satt veldig pris på nærhet i familien.

Jeg hadde 'spart opp' de siste julekortene så jeg kunne publisere i uken før jul, siden lite ble gjort kommer resten av kortene her:Som du ser er kortene rimelig like siden de har identisk layout, det er bare motivet og type mønsterark som er forskjellige.
Og som vanlig kommer det meste av det jeg bruker fra Gillers Hus.

God torsdag til deg!

7 kommentarer:

 1. Ja, ettertankens jul er vel egentlig noe av det som burde være hvert år, kanskje helst uten slike smerter som at noen mister et lite barn, leste innlegget ditt under her. Ingen dag er en selvfølge, og slike ting gjør at man virkelig ser det. Og det eneste og kanskje veldig viktige man kan gjøre er å gå med de som sørger i smerten. Min mann hadde bursdag på juleaften, vi starter julefeiringen med et besøk på graven for å tenne et lys i takknemlighet for alt det gode han var for oss. Opplever at barna snakker mer og mer om han. Vi sees sikkert på nyåret. Det var veldig hyggelig å få treffe deg, du er velkommen hit igjen. Godt nytt år til deg og dine.

  SvarSlett
 2. Nydelige kort.

  Alt går nok ikke alltid som planlagt, men slik er det vel for mange. Ønsker deg en riktig fin nyttårsfeiring.

  Klem

  SvarSlett
 3. Skal man lage mange julekort må man finne en layout som er enkel og som kan varieres mange ganger. Det synes jeg virkelig du har gjort her. Kjempefine julekort.

  Ønsker dere alt godt for det nye året!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 4. Synes de ble kjempefine!Utrolig hvor forskjellige de blir,bare ved brul av ulike mønsterark! Lekkert!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 5. Vakre julekort og nydelige motiver

  -Leste innlegget nedenfor her -og vil få kondolere. -Så forferdelig trist og så uforståelig når noe slikt skjer:(
  Tenker på dere

  SvarSlett
 6. ja det er mye trist som skjer rundt om. vi får leve våre liv til fulle mens vi er her.
  flotte julekort selv om oppsettet var likt, de ble forskjellige likevel.
  ha en flott nyttårsaften. klem pia

  SvarSlett
 7. Så trist å lese om dine venner. Det er viktig, som du sier, å stanse opp innimellom. Både for å takke for det man har, og for å være der for sine medmennesker. Jeg er sikker på at din støtte betyr mye for dine venner nå. Måtte dere alle få styrke til å komme dere gjennom dagene framover. Ønsker dere godt nytt år, selv om det føles litt rart å si det til noen som sørger. Klemmer sendes dere alle i rikelig monn. Ser fram til å jobbe videre med dere jentene i NSHK.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!