Sider

fredag 12. november 2010

Tørke!

Her er det tørke om dagen, gitt!

Hva gjør man når hobbyrommet ikke lenger lokker, når jeg heller legger meg tidlig (?) fremfor å sitte og lage kort etter at hele familien har lagt seg, og når jeg ikke en gang bryr meg om at jeg ikke har startet på de 75 julekortene som bør lages snart ...?

Jeg trenger mojo, inspirasjon og påfyll av kreativitet og pågangsmot. Noen som har noen tips - eller helst litt som kan deles?


Uansett – god fredagskveld og helg til deg og dine!

11 kommentarer:

 1. Hm, har savnet innleggene dine i det siste, Marianne, men du vet; alt til sin tid :-)
  Snart treffes vi til scrapping hos Bestevenn, det er noe å se frem til :-))
  Har du ikke kommet i gang med julekortene, så ikke tenk på det. Kjøpekort eller ingen kort går også, for et år. Det er av og til andre ting som teller mer.. (75 kort ?!? Det er jo til å ta motet fra en stakkar..)
  Ha en finfin helg, nyt familien og slapp av - det fortjener du !
  God klem fra lille meg

  SvarSlett
 2. Jeg pleier å gjøre andre former for handarbeid når jeg får tørke, for plutselig kommer jeg kanskje på noe jeg vil prøve ut. Å ta en runde på andre sine blogger for å finne nye måter å lage kort på. Håper at det løsner snart.

  Ha ei riktig god helg!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 3. Æsj, så kjedelig med tørke...
  og det hjelper jo iallfall ikke å liksom sku lage 75 julekort.

  Nei, sleng beina på bordet, ta deg et glass vin og nyt helga.
  Les blader, gjør noe annet håndarbeid og/eller se og nyt andres kreasjoner (norske scrappere har mye inspirasjon nå) og gå på plantasjen og kjøp julekort til 1 kr stk (hehe)

  ;o)

  Ha en herlig helg. Klem

  SvarSlett
 4. Slapp av, nyt helga og la det være tørke:-) Eller stikk innom en kreativ venninne, en fin butikk eller en blogg og vips kommer lysten tilbake! Men 75 kort var litt mye, det er mulig å kjøpe litt og lage litt...
  God helg, Mayen

  SvarSlett
 5. Wow 75 kort. Ja da tror jeg at jeg hadde blitt litt motløs jeg også. Jeg synes du skulle få mannen din til å skjemme deg litt bort. Slapp av og la kort være kort. Som de andre også har påpekt...det finnes mange fine billige kort å få kjøpt. Ta deg tid til å lage et fint kort til dine aller nærmeste og så kjøper du til resten. Det har i allefall jeg tenkt å gjøre.
  Jeg oppfordrer deg til å prøve deg på en teknikk som du ikke har gjort før, kanskje mojoen din får seg en liten røsk da. Det ligger en link i bloggen min til en blogg som heter: Following the paper Trail. Damen er utrolig kreativ. Kanskje du finner et eller annet der som du vil prøve. God helg og klem fra Mona

  SvarSlett
 6. Så leit med tørke nå da. Kan jeg friste deg med noen billetter jeg har lagd???? Ta en titt i bloggen min :)
  Ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 7. Unn deg noen dager hvor du gjør andre ting du har lyst til, og surf gjerne litt rundt hos andre for å finne inspirasjon, så kommer nok lysten tilbake :-) Lykke til og god helg!

  SvarSlett
 8. Tørke........
  Ta deg en tur i blogglandia!!!
  Lykke til!
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 9. >Det er ikke lett å vite hva som skal til for å komme ut av en tørke. Men det vil nok skje :)

  Bli med i candyen min da: http://henrikkeskortkreasjoner.blogspot.com/2010/11/julegavecandy.html

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei:)
  Takk for fin inspirasjon her på bloggen din. Link til eit blogginnlegg der eg brukte malen din: "brettekort - sikk sakk" ;)

  http://lykkeliten.net/?p=1595

  -Elisabeth-

  SvarSlett
 11. Du MÅ ikke lage 75 kort! Og hvis, lag de enkle, svært enkle- kanskje bare 2 elementer å klistre eller stemple på. Skal se de blir fine likevel. Involver familien og slipp opp litt kreativitet og skaperglede hos dem.

  lag fabrikk men la dem bestemme hvor elementene skal stå, mine trivdes med det helt til jeg ble general og ville at alt skulle bli likt, da fikk jeg jobben - ALENE! :-(:-D Kanskje vi skal ha skrappevinkveld?
  Jeg kan virke som tørket selv, men det er skolearbeid som tar opp plassen, vi har bestilt kort iår vi med karikaturene fra Paris!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!